FØLG MED I VORES VERDEN

HOLD DIG OPDATERET OM REDKEN OG BLIV INSPIRERET

NO BLOW DRY? NO PROBLEM!

NO BLOW DRY STYLING

Er du på pause med varmestyling? Ingen tid til at føntørre? Eller leder du bare efter et fedt look uden anstrengelser? Uanset hvad giver Redkens nye No Blow Dry flot tekstur mens du lader dit hår lufttørre.

Indeholder Air-Tex Technology med hurtigtørrende polymerer der forkorter tørretiden, og fleksible polymerer som giver kontrol med bevægelse.

AIRY CREAM til fint hår giver hurtig og blød lufttørring med let tekstur og fylde til håret
JUST RIGHT CREAM til normalt hår giver let og blød lufttørring med let kontrol og bevægelse til håret

Redkens nye ansigt udadtil, modellen Sara Cummings, står forrest for No Blow Dry kampagnen med to looks som viser hendes alsidighed som model. Følg @Redken for at se mere af Sara og hendes unikke stil.

DON'T JUST BLOW DRY - GLOW DRY!

GLOW DRY!

DON'T JUST BLOW DRY - GLOW DRY!

Ny Diamond Oil Glow Dry

Den første føntørringselskende, olieberigede samling designet til at opnå den mest glansfulde, letteste, hurtigste føntørring hver dag! En blanding f letvægtsformler til at rense, give glans og udglatte føntørringsafhængigt hår. Resultatet er en super shiny blowout hver eneste gang. Don’t just blow-dry – glowdry!

Klargør håret til heatstyling med en enkel 3-trins proces:

  1. Glow Dry Gloss Scrub eksfolierer med arganskaller for nænsomt at fjerne skæl og urenheder fra hår og hovedbund, og øge hårets glans.
  2. Glow Dry Gloss Shampoo renser nænsomt og giver tyngdefri glans.
  3. Glow Dry Detangling Conditioner, som gør håret let at rede ud og plejer det, så det bliver blødt og skinnende.
    • Brug vores favorit, Diamond Oil Glow Dry Shine Oil, for letvægtsglans og frizz-kontrol.

Suki Waterhouse!

Lanceringen indeholder en visuel og social media-kampagne med Redken muse, Suki Waterhouse. Den britishfødte model og skuespillerinde er ansigt udadtil for Burberry, har en kommende filmrolle og har været i Vogue, Love Magazine, Stylist, Tatler, Elle UK og Allure UK. Følg os på Instagram @Redken og @sukiwaterhouse for at se mere af Suki.